26-10-2009 Vernieuwd lees meer >  

 Verzekeringen
Bemiddeling in onroerend goed
Sluit uw schadeverzekeringen online
 

 

Online premies berekenen:

 
 

Verkeer:
Autoverzekering
Motorverzekering

Oldtimer autoverzekering

Oldimer motorverzekering

Bromfietsverzekering
Ongevallenverzekering voor inzittenden
Schadeverzekering voor inzittenden
Bestelautoverzekering
Bromfietsverzekering

Wonen:
Woonhuisverzekering
Inboedelverzekering
Kostbaarhedenverzekering

Gezin:
Aansprakelijkheidsverz. particulieren

Rechtsbijstandverz. particulieren
Gezinsongevallenverzekering
Kinderenongevallenverzekering
Persoonlijke ongevallenverzekering

Recreatie:
Ideale reisverzekering
Lang op reis verzekering
Kort op reis verzekering
4 seizoenen vakantie reisverzekering
caravan verzekering
Kampeerauto
Vakantie-garantie verzekering
Recreactief
All travel cards
Bootverzekering
't Huis Pakket
Golfverzekering
Watersport
Pleziervaartuigverzekering
Doorlopende reis & annulerings verz.
Hippisch recreatiepakket
Hippisch vrachtauto
Fietsverzekering

 Gevaren van het verkeer


Iedere dag vinden er in ons land gemiddeld maar liefst 600 ongevallen plaats. Behalve de kans op persoonlijk letsel, is ook de kans op materiële schade groot.

Rijdt u een motorvoertuig zoals een brommer, scooter, motor of auto, dan hebt u de wettelijke plicht over een WA-verzekering te beschikken. Daarmee dekt u de schade of het letsel van een ander waarvoor u aansprakelijk bent. Wilt u ook schade aan uw eigen voertuig vergoed zien, dan hebt u een WA-Cascoverzekering nodig.

'Last but not least', is een ongevallenverzekering een verstandige keuze. Een dergelijke verzekering keert namelijk bij blijvend letsel of overlijden, los van een eventuele schuldvraag, een geldbedrag uit. Het biedt u een stukje financiële zekerheid dus.

Advies: Vervoert u regelmatig kinderen naar school of voor een (sport)vereniging sluit dan een ongevallen-inzittendenverzekering af. Deze verzekering biedt financiële bescherming in het geval dat u en uw passagiers iets overkomt.

Tip: Veel ongelukken kunnen voorkomen worden door de banden goed te onderhouden. Check regelmatig of uw banden nog voldoende profiel bevatten en houd ze op de juiste spanning.

 

 

Autoverzekering: WA of casco?


U moet uw auto sowieso verzekeren, maar wanneer is het verstandig uw auto volledig casco te verzekeren?

Die keuze hangt grotendeels af van hoe belangrijk u het vindt dat de schade aan uw auto vergoed wordt als u hem total loss rijdt. Maar ook de leeftijd van uw auto is belangrijk. Immers hoe ouder, hoe minder vergoeding.

Vaak wordt de volgende vuistregel gehanteerd:

  • auto tot en met drie jaar: volledig casco
  • auto ouder dan drie jaar: beperkte casco of een volledige casco met een hoog eigen risico
  • auto ouder dan acht tot tien jaar: alleen WA

Maar welke dekking voor uw auto het beste en voordeligste is, hangt natuurlijk ook van uw persoonlijke wensen af. Wij adviseren u graag. Neem hiervoor contact met ons op.

Wij verlenen onze diensten volgens de Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair (GIDI).


 

 

Uw recht bij een conflict


Niemand zit op een conflict te wachten, maar soms zijn conflicten onvermijdelijk. Als de arbeidsverhouding is verstoord, een aannemer slecht werk aflevert of uw buurman u het leven zuur maakt. Uiteraard lost u zo'n conflict het liefst onderling op, maar als dat niet meer mogelijk is, wacht u alleen nog de weg naar de rechter.

Dat is echter wel een dure zaak, want een advocaat kost al snel zo'n 170 euro per uur. Maar met een rechtsbijstandverzekering hoeft u zich over de kosten geen zorgen te maken. Want de jaarpremie is ongeveer even hoog als het uurtarief van een advocaat. En u kunt dan altijd een beroep doen op juridische hulp als u er met de tegenpartij niet meer uitkomt.

Wij informeren u graag. Neem hiervoor even contact met ons op.

Advies: Houdt u er rekening mee dat bestaande problemen of geschillen die u kunt verwachten niet onder de dekking van de rechtsbijstandverzekering vallen.

Tip: Valt uw inkomen beneden een bepaalde grens, dan kunt u een beroep doen op gefinancierde rechtshulp. U betaalt dan wel een inkomensafhankelijke bijdrage.

 

 

Aansprakelijkheidsverzekering


Van alle Nederlandse huishoudens heeft 93 procent een aansprakelijkheidsverzekering. Opvallend is dat slechts 86 procent van de alleenstaanden een aansprakelijkheids- verzekering heeft.

En dat terwijl een aansprakelijkheidsverzekering een must is. U draait immers op voor de schade die u iemand anders toebrengt.

Nu valt een ruit nog wel te betalen, maar de kosten van letselschade zijn niet te overzien.

En voor de premie hoeft niemand het te laten. Een alleenstaande betaalt zo'n 25 tot 30 euro per jaar.

Wij verlenen onze diensten volgens de Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair (GIDI). 

 

 

Vakantieplezier verzekerd


Steeds meer Nederlanders gaan alsmaar vaker op vakantie of een paar dagen ertussenuit. Welke bestemming u ook kiest en hoe u ook reist, het is belangrijk dat u goed verzekerd bent. Tegen schade aan of diefstal van uw spullen bijvoorbeeld.

Maar ook moet u rekening houden met eventuele medische kosten in het buitenland. En als u pech krijgt met uw auto of te maken krijgt met een ziekenhuisopname, is de hulp van een alarmservice geen overbodige luxe. Voor al uw recreatiewensen en voor ieder reisgedrag zijn passende verzekeringen verkrijgbaar. Vraag ons er naar.

Gaat u vaker per jaar op vakantie of een weekendje weg, dan is een doorlopende reisverzekering een goede optie. U kunt dan telkens onbekommerd op reis in de wetenschap dat alles goed geregeld is.

Advies: Voor een georganiseerde vakantie of een vakantieboeking is het verstandig een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze kunt u ook combineren met de reisverzekering. Dat scheelt u poliskosten. Controleer wel of het verzekerd bedrag van de verzekering de kosten van uw reis dekt.

Tip: Met de caravan op vakantie? Denk aan ook aan de aparte groene kaart voor die caravan!

 

 

Caravanverzekering


Voor uw caravan heeft u een caravanverzekering. Voor het geval uw caravan iets overkomt of voor het geval dat uw losgekoppelde caravan schade toebrengt aan anderen.

Denk er ook aan na te gaan of uw caravan een hagelbestendig dak heeft.

Wij regelen het graag voor u. Daarbij zorgen we er uiteraard ook voor dat de verzekering dekking biedt in de landen waar u met de caravan naar toe gaat.

Wij verlenen onze diensten volgens conform onze dienstenwijzer.